Praktisk informasjon

Senze of Joy AS er en norsk nettbutikk med org.nr. 988 998 001 MVA.

NETTBUTIKKEN STENGER 12. JUNI 2020, INGEN RETURER PÅ ORDRE I JUNI 2020

Ordrebekreftelse

Når du har gjennomført en bestilling hos oss vil du alltid motta en ordrebekreftelse til din registrerte e-postadresse. Så snart varen er pakket og sendt fra vårt lager vil du motta en ny bekreftelse fra oss om at bestillingen din er sendt og på vei til deg i posten.

Betaling

Du kan betale med kort (Visa/ Mastercard/Maestro) eller faktura fra Klarna.
Uansett hvilket betalingsalternativ du velger, handler du alltid trygt hos oss, og dine opplysninger er alltid beskyttet.

Kortbetaling

Ved betaling med Visa eller Mastercard, blir beløpet reservert på kontoen din ved bestilling og trukket når varen sendes ut fra oss.
Klarna står for transaksjonen, og ingen får fysisk sett kontonummeret ditt gjennom betalingsprosessen.

Frakt

Fri frakt ved kjøp over 800,- Ved kjøp under 800,- legges det til et fraktbeløp på 100,-

Levering

Alle våre varer sendes med pakker fra Posten/ Bring. Vi gjør vårt beste for å sikre deg rask levering og sender ut varer daglig. Normal leveringstid på bestillinger er 2 – 3 virkedager.

Retur av varer – ingen returrett på de siste salgsvarene.

Du har alltid 14 dagers angre- og returrett på alle varer du kjøper hos oss. Angrerettskjema ligger vedlagt bestillingen din. Alle varer som sendes i retur til oss må være i ubrukt stand og evt. merkelapper skal ikke tas av.

Angrerettskjemaet fylles enkelt ut og legges med i pakken som du sender i retur. Angrer du kjøpet innen 14 dager kan du sende varen tilbake til oss og vi refunderer deg kjøpsbeløpet så snart varen er mottatt. Returporto dekkes av kjøper. Vi tar ikke ansvar for returer som sendes uten mulighet for sporing.